Preview December
Napsal uživatel Ivan Barin    Čtvrtek, 02 Prosinec 2021 11:13    Tisk

November bol v znamení kolísavých výsledkov aj výkonov.

 

 

 

 

Mesiac to bol náročný, napokon v lige sme mali na programe štyri kolá, z toho boli tri zápasy proti náročným súperom – Fiorentina, Lazio a Atalanta. Do toho sme hrali aj Ligu Majstrov, kde sa nám podarilo už v predstihu si zabezpečiť postup zo základnej skupiny a tak sme pokojne mohli vypustiť druhy novembrový zápas v LM. Žiaľ ani to nepomohlo, aby sme proti Bergamu uhrali nejaké body.

V každom prípade, hoci sme doma s Bergamom prehrali keď sa tak pozerám spätne, tak ten mesiac nebol až taký tragický akým sa možno po prehre s Bergamom môže javiť. Vyhrali sme nad Fiorentinou, Laziom, Salernitanou a zabezpečili sme si postup zo základnej skupiny LM (v tieni toho sa zase vysoká prehra v Londýne s Chelsea zdá byť nepodstatná). A toto sú celkom pozitívne veci. Takto pozitívne by sme sa mali posunúť aj do Decembra.

Tak ako sme aj my postrácali body, začínajú aj naši súperi strácať body. Už sa tak nedarí Milánu, Inter sa síce vrátil na víťaznú vlnu, no tiež nás presvedčili že body strácať vedia. A úprimne, myslím si že skôr či neskôr dôjde aj na SSC!!! Preto bude teraz dôležitá z našej strany konzistentnosť. V Decembri nás čakajú štyri ligové zápasy proti mužstvám papierovo slabším. Osobne si myslím, že nás nečaká nič ľahké hoci to tak môže vyzerať. Doma máme v tejto sezóne problém zbierať body aj proti slabším – Empoli či Sassuolo, aj preto sa musíme mať na pozore v zápasoch proti Janovu či Cagliari. Sú to skutočne slabšie mužstvá, no už tradične proti nim sa hrá asi najťažšie. Taktiež dva zápasy vonku nebudú žiadnou prechádzkou ružovou záhradou, obe mužstvá – tak Benátky ako aj Bologna už v tejto sezóne dokázali, že silným vedia zobrať body, a zvlášť doma budú nepríjemnými súpermi!

Napriek všetkému stále verím, že sa ešte dokážeme vrátiť na víťaznú vlnu, hoci po výpočte zápasov v Novembri, odhliadnuc od prehry v Londýne, my sme z tej vlny iba na chvíľu vystúpili zápasom proti Atalante. Ak by sa nám podarilo uhrať čo možno najvyšší počet bodov bolo by to dobré, lebo hneď prvý zápas v roku 2022 hráme doma proti SSC – a to by mohol byť štart nasej stíhacej jazdy!!! FORZA JUVE!!! FINO ALLA FINE!!!

P.S.: včera sme nastúpili v Salerne v rozostavení 4-2-3-1 – čo je celkom zmena, mali sme dvoch štítových záložníkov – Locatelliho a Bentancoura (keď sa vráti McKennie to bude ešte lepšie než včera), pod útočníkom zase trojicu Bernardeschi, Dybala a Kulusevski. Dybalovi úloha pod hrotovým útočníkom sedela a veľmi pozitívne vyzeral aj Pellegrini na kraji. Síce sme hrali proti slabšiemu súperovi, no výkon, výsledok a aj vizuálny dojem z hry bol viac než veľmi dobrý. Snáď je to začiatok obratu v náš prospech...

Prehľad decembrových zápasov:

5.12. Juventus vs FC Genoa

11.12. Venezia vs Juventus

18.12. Bologna vs Juventus

21.12. Juventus vs Cagliari

Normal 0 21 false false false X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normální tabulka"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Calibri",sans-serif; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-ansi-language:#1000; mso-fareast-language:EN-US;}

Komentáře
Hledat RSS
Grandemar   |2022-02-12 22:01:12
Opět zaváhání Interu i vlastně Neapole. Co na to mi? Jsem zvědav.
guarrangaa  - vs Sassuolo   |2022-02-11 08:33:08
avatar V prvni pulce se dvakrat blysknul Perin. Nikdo by „brankarske dvojce“ nemohl vycitat, kdyby pustil o gol nebo dva vic.
Pak zacal zarit Pegolo jako supernova a jedinej rozumnej borec na place mel spasnej napad:
„To nema cenu. Strely na branu ten dedek ma. Zkusim vystrelit uplne vedle.“
..a
vyslo to. Z opakovacek mi prislo, ze by Vlahovicova strela letela v nejlepsim k rohovymu praporku nebyt ruky/zadku obrance.
Pripomina mi to obcasnej osklivej Trezeguetovskej gol

Takze do kalendare pribyly minimalne dva zapasy s Violou v semi. To bude jeste sranda. Skoda, ze nemuzeme nasadit
trojico:
Berna-Vlahovic-Chiesa
Jeste by mohl na zacatku venkovniho zapasu zazpival Roberto Baggio hymnu Juve
Smejo   |2022-02-10 23:00:59
avatar Nasi si tak presne prihravaju ako keby mali papuce obute hrozne volaco sak sme mohli prvy polcas kludne prehrat
Jaime15   |2022-02-07 17:26:25
Ten zápas s Veronou sa mi veľmi páčil, malo to nasadenie, rýchlosť a mne sa páčila konečne na našej strane aj vôľa a hlad po víťazstve.
S príchodom Vlahoviča konečne máme typického hrotového útočníka, ktorý vie podržať loptu alebo prípadne ju sklepnúť nabiehajúcim
hráčom a toto nám otvorilo úplne nové možnosti, ktoré dovtedy chýbali.
Mne sa strašne páčilo aj to ako Dybala ožil, častejšie mal loptu a mal priestor a aj čas tvoriť hru, tento post mu úplne sedel.
Hádam to bude takto pokračovať a o týždeň vyhráme nad Atalantou a môžeme
začať stíhaciu jazdu čela tabuľky.
Smejo   |2022-02-07 16:49:02
avatar dufam ze tie nase posily v tom budu pokracovat Forza JUVE
Grandemar   |2022-02-06 16:35:11
Doufám, že to zaváhání soupeřů využijeme konečně.
fellipe4  - Pokračování   |2022-02-03 12:19:39
..... v některejch hráčích neumí poznat talent. Ale hlavně už by se měla ustálit sestava a né, že každej zápas hraje jiná jedenáctka. To je za mě dost důležitý, ostatní tými to taky dokážou. Řekl bych, že mají nejlepší kádr v Italii.
fellipe4  - Pokračování   |2022-02-03 12:16:14
..... předvedl fantastickou sezónu, tak si ho stáhli, aby za pět let pořádně nedostal prostor. Jako to, že třeba začala sezóna, on prvních patnáct kol nedostal žádnou šanci, a pak ho tam jednou nasadil totálně nerozehranýho a on udělal chybu a za to dalších deset kol seděl to
je prostě špatně. Zajímavý je, že De Ligt začal hrát jako dvacetilej hned, a to i když obzvlášt v první sezóně docela chyboval. To bylo v pořádku. Nemluvim o Barceloně kde hraje základ záloha ročníky 2004,2002,2002. Vedení začalo dělat dobrý obchody, tak snad se i pan
trenér trochu polepší. Bylo by dobrý postavit mladej tým, kterej by tady mohl být bez větší obměny na nějákých řekněme šest sezón, třeba jako se to povedlo Liverpoolu. Dvě věci který mi vadí na tomhle trenérovi je to, že staví moc starej tým a taky to, že hrajou takoví
jako Rabiot, ty jeho oblíbenci na který se nemůže šáhnout. Někdy mám pocit, že v ...
fellipe4  - Pokračování   |2022-02-03 12:13:19
..... tak jestli je to záložník typu Regista, kterýho jsem myslel, že hledali, aby mohli dát Locateliho do pozice box-to-box. Ale třeba je to jinak, zase tolikrát jsem ho neviděl. Kdyby hráli na tři záložníky tak by se mi do pozice Registy nejvíc libil Rovella vedle Locateliho a
Zakarii to by bylo super. Určitě budeme muset i s ohledem na peníze víc využívat naše mladíky co mají potenciál. Není možný všechno kupovat. Krom těch co už prorazili mám na mysli právě Rovellu a Pellegriniho. Za tyhle posty mi přijde zbytečný vyhazovat peníze. Za mě je
zbytečný tam pořád cpát takovýho Sandra, když už teď je lepší Pellegrini. Hlavně musí náš pan trenér pochopit, že neplatí čím starší tím lepší. Jestli bude čekat až Pellegrini zestárne, aby mohl hrát a bude tady dva roky leštit lavičku, tak vyjde z formy a nikdy se z
něj dobrej hráč nestane. Tohle mi trochu připomíná případ Ruganiho. V Empoli předved...
fellipe4  - Přestupy   |2022-02-03 12:08:38
Tak přestupy za mě super. Vlahovič i Zakaria jsou výborný. Jsou to pozice, které jsme potřebovali posílit nejvíc. Vlahovič je nejlepší útočník v Italii a jedním z nejlepších vůbec. Konečně to vedení pochopilo. Dávat takový prachy za třicetiletý (Ronaldo, Higuain)nemá
smysl, ale dát to za takovýho hráče jako je Vlahovič se nedá prodělat. Buď bude sloužit hromadu let nebo se prodá za stejný nebo spíš vyšší prachy. To že ho koupili už teď taky dává smysl. Zranil se Chiesa a kdyby se neposílil kádr hrozilo by, že by skončili mimo první
čtyřku a teda velkou ztrátu peněz. Když se vezme v potaz, že 70 milionů není zase až úplně tak hrozný, i když určitě né nejmíň a k tomu ještě, že zazářil přímo v Italii, takže by měl odpadnout problém s aklimatizací, tak je to parádní přestup. Zakaria je taky
skvělej. Je to všestranej typ záložníka. Jediný co si nejsem jistej, když jsem ho viděl, ta...
Jaime15   |2022-01-30 13:41:45
Tak sa nám to nakoniec pekne rozbehlo na konci prestupového obdobia. Vyzerá, že to bude dosť veľká obmena kádra, ale mne to ani nevadí. Som rád, ze prišiel Vlahovic, je to mladý a v Séria A aklimatizovany hráč. A teraz to vyzerá ze sa zbavíme Ramsayho, Kulusevskeho a ešte aj
Bentancoura, pričom za poslednych dvoch by sme mali dokopy dostať 70 mil.
Som zvedavý ako to dopadne s Dybalom a De Lightom a Arturom, ale ak by sme za nich mali vhodne náhrady tak by som ich pustil. Z môjho pohľadu De Light hral len priemerne a Dybala už bude pomaly tiež za zenitom a pýta
stále viac a viac peňazí.
Smejo   |2022-01-29 04:34:43
avatar takze dalsi lavak do utoku a vyborny hlavickar nech sa ti u nas dari Duško Vitaj
fellipe4  - Pokračování   |2022-01-26 02:24:53
..... tak ty se mu povedly všechny a to nadprůměrně. Hlavně musí dál dostávat šance a ne že ho zase dají na lavičku. Do zálohy doufám, že si stáhnem zpět Rovellu, to je neskutečnej borec, ten jeho přehled ve hře je výbornej, ten by nám mohl vyřešit problémy v záloze. Umí i
dobře bránít a dost toho oběhá. A nelze opomenout ani dalšího borce Fagiolioho. Borec co na sebe upozornil, tak že si ho všiml i v serii B Mancini a pozval ho do reprezentace. Ale všechno bude zbytečný, když se nezlepší náš nefunkční systém. Co je taky důležitý, aby ten náš
mistr Alegri stavěl hráče podle kvality, potenciálu a formy a ne podle toho ke komu má své sympatie, ty svoje oblíbence jako například Rabiot.
fellipe4  - Pokračování   |2022-01-26 02:15:43
..... zraněnej, je co se týká platu nenažranej. Další problém je v tom, že kdyby zůstal, tak by byli možná nuceni zbavit se Chiesy, protože Vlahovič, Dybala, Chiesa by bylo těžký utáhnout a kdybych si měl vybrat mezi Dybalou a Chiesou tak si jednoznačně vyberu Chiesu, protože je
výše uvedených aspektech za mě lepší plus má neskutečný nasazení. Takže za mě by odchod Dybaly za předpokladu příchodu Vlahoviče a setrvání Chiesy nebyl až takovej problém. Dále se spekulovalo o odchodu De Lighta, aby někde ušetřili peníze. Tady by to asi bylo horší, ale
na druhou stranu čekal jsem od něho taky víc, žádnej zázrak to není, těch zápasů co se mu nepovedlo bylo za mě docela dost. Ono stejně někdy odejde, teď jde o to kdy, protože kdo má za agenta Raiolu, tak je jasný jak to vždycky dopadne. Ale i kdyby k tomu náhodou došlo, tak je
dobrý, že jde nahoru Rugani, protože když vezmu jeho poslední zápasy, tak ty s...
fellipe4   |2022-01-26 02:10:57
Tak Vlahovič to by byla bomba. Sice se pořád ještě vyvíjí, ale k lepšímu. Zvláště v naší situaci, kdy máme největší problém střílet právě góly a o nikom lepším kdo by to v současnosti uměl líp nevím. Někdo tvrdí, že by to mohlo znamenat odchod Dybaly. Nevím co je na
tom pravdy a taky se dají těžko srovnávat tihle dva hráči, protože každej je trochu jinej. Ale když je srovnám rámcově, tak základní rozdíl je v tom, že Vlahovič jde pořád nahoru a jestli se něco nepokazí, tak to bude gólostroj, kdežto Dybala mi přijde, že jde naopak dolu a
tahoun z něj už asi nebude. Další rozdíl je v tom, že Vlahovič je typickej hrot a tahle pozice se dá použít ve všech rozestaveních, zato Dybala je takovej zastaralej typ útočníka, protože jde použít jen když se hraje na dva útočníky, takže kdybysme hrály rozestavení 4-3-3,
tak je nám skoro k ničemu. Když k tomu přičtu, že mu bude 29, je často zran...
guarrangaa   |2022-01-25 17:09:19
avatar Ze by se "vlhkej sen Vlahovic" splnil
Jednoznacne patri k nejperspektivnejsim utocnikum na planete, ale jako kazdej mam strach z financnich dusledku takovyho meganakupu.
Minimalne se na to bude dobre koukat, nez se to zbori jak domek z karet
sdhtevez   |2022-01-25 13:39:03
Tak to vypadá že by ten Vlahovic přece jen mohl přijít teď v lednu. Jen doufám že ten nákup nebudem platit prodejem De Lighta. Sice když bude chtít tak ho neudrzime ale i tak
fellipe4  - Pokračování   |2022-01-24 00:56:40
..... Nejlepší hráč to nechápu. No a ten Demiral to mělo znamenat co? To nedává smysl na tom se nedá vydělat. Co je taky náš problém to je, že dáme první gól, a pak nedokážeme přidat další a soupeř nám to srovná. Že bysme ten zápas rozhodli už v prvním poločase. To
našim hlavnim rivalům docela jde. Ale tady je hlavně problém, že nemáme pořádnýho snajpra. Jenže tady je problém, že to nejde Moratovi, ale ani jeho náhradníkovi Keanovi. Tady máme možná větší problém než v záloze. Ale zase něco pozitivního. Líbí se mi forma některých
našich hráčů. Rugani, Pellegrini, Arthur, Bentancur, Locateli, Mckennie, Cuadrado, Bernardeschi. Ruganimu jsem vždycky věřil, ale už jsem mu přestával věřit, tak třeba z něj nakonec něco bude.
fellipe4  - guarrangaa   |2022-01-24 00:55:21
Každej na to kouká jinak. Jestli nehrajou kvůli zranění nevím. Na střídačce byli, tak nevim. Ale to je jedno. Mě se libilo jak hráli Bernardeschi, Pellegrini, Bentancur, Arthur tak bych je tam viděl radši než Kulesevskiho, Sandra a Rabiota. Ti se mi nelibili a i hodnocení to
potvrzovalo. Neviděl jsem letos jedinej zápas kterej by se jim povedl, tak jsem si říkal proč se jim pořád věří. Co se týká prodložení smluv, tak neni jistota, že odejdou, ale na druhou stranu času už je hodně málo a hráčů na prodloužení je celkem dost. Navíc je otázka
jestli sami hráči budou čekat do poslední chvíle. Hráčům jako Cuadrado a Bernardeschi bych to prodloužil určitě. Podávají dobrý výkony a platy nemají tak velký. Dybala je otázka. Pravdou je že mu bude 29, je často zraněnej, má velký plat, musí se mu přizpůsobovat
rozestavení a že je rozdílovej hráč taky úplně neukázal. Překvapilo mě spekulování o Chiesovi...
Smejo   |2022-01-23 22:40:33
avatar Rugani hra kolky zapas po sebe? ide mu to dobre vsade hraju mlady len u nas je stym problem Forza JUVE
guarrangaa   |2022-01-23 21:24:05
avatar Zapas s Rimem byla ukazka super pristupu. S osekanou sestavou pak proti kompletnimu Interu zahrali nad plan a prohralo se po individualnim zkratu ve 120. minute!
I pres tak blbou porazku rivalem se pak chlapi nastoupili na Udine i Sampu s hlavou nahore.
Tohle jsou velice pozitivni signaly. Juve je v
ramci moznosti v laufu a vyhra s Milanem je diky tomu velice pravdepodobna. Dnes Juve verim.
guarrangaa  - @felipe4   |2022-01-23 21:20:09
avatar Kamrade, vsechno neni tak cernobily (resp. cerny).
MDL na odchodu byt nemusi, prodlouzeni smluv je porad velice pravdepodobny, Berna mel nejaky drobny zraneni stejne tak Danilo a pravdepodobne ani Pelle nebyl uplne fit. Allegri nemel moc na vyber.
Vykony Ruganiho byly skvely. Pokud bude dal hrat
takhle, tak muze rotovat s "dedkama".
Rabiot po dlouhe dobe zamakal, tak to z myho pohledu Allegri dobre odhadnul, ze ho nechal hrat. Az zase R. odchodi zapas a bude hrat i nasledujicim, tak muzeme spolecne plivat na trenera
A ta "legenda" byl Di Canio. Navazel se do R> hlavne
kvuli jeho nulove hre telem a mel samozrejme pravdu. Ale v poslednim zapase Rabiot zlepsil i tohle. Budme radi za jeho dobry vykony. Minimalne to zvysi jeho cenu.
fellipe4  - Pokračování   |2022-01-23 18:02:19
..... zázrakem podařilo porazit Milan. Dobře nemají špatný tým docela nadějný, ale na druhou stranu když se vezme kolik bodů už letos ztratili, jak se trápili v poháru se slabym Janovem a hlavně, jak šíleně dopadli v lize mistrů, tak se o takovym týmu nedá mluvit, jako o tom,
že by byl zázrak je porazit. Kolik jejich hráčů hraje v reprezentacích v základu. Nadějní, ale průměrní hráči. Celkově ty tými dneska za co stojí. Stačí se podívat, jak dopadla třeba Barcelona. Viděl jsem jak je v poháru v docela poklidu vyřadilo Bilbao. Celkově ty
fotbalisti aktuálně nejsou co bývali.
fellipe4  - Pokračování   |2022-01-23 17:57:55
..... A hlavně jestli to dopadne podle toho, jak se spekuluje a to tak, že neprodlouží hráčům jako Bernardeschi, Dybala a k tomu prodají nejlepšího hráče Chiesu a zůstanou a budou hrát v základu hráči jako Kulusevski, Rabiot, Sandro tak se tenhle tým posune ne nahoru, ale naopak
dolu v tabulce. Vedou to příšerně. Začalo to v minulém přestupáku Demiralem. Hráče, kterého pustí pryč, ale k tomu za jakých podmínek. Povinná obce tam není, takže když se stane to co Chiesovi, tak nám ho vrátí, a když se mu bude dařit tak ho koupí a to za pakatel. A to
nemluvím o tom, že ho dali našemu konkurentovi o ligu mistrů. A to v situaci kdy máme v týmu dva starce (Chiellini, Bonnuci) jeden kterej za chvilku pláchne (De Light) a jeden kterej asi odejde (Rugani) tak kdo tam zůstane. A oni udělají tohle. Teď můžou spekulovat koho přivedou a
pokud možno zdarma. A dneska se tady bude mluvit o tom kdyby se nám dneska nějákým záz...
fellipe4   |2022-01-23 17:48:34
Já bych to řekl asi takhle kdo chce kam, pomozme mu tam. Tři zápasy po sobě a tři zápasy po sobě hrajou tři podprůměrní hráči co měli vždycky hodnocení od 3 do 4 (Kulusevski, Rabiot!!!, Sandro). Místo nich mohli hrát hráči (Bernardeschi, Bentancur/Arthur, Pellegrini).
Konkrétně Bernardeschi a Pellegrini se můžou třeba přetrhnout a stejně nebudou pravidelně hrát, a to měli vždycky když hráli velký hodnocení. A Bentancur/Arthur ti jsou aktuálně určitě taky lepší než ten ubožák Rabiot. A aspoň je na nich vidět, že se snaží. Nějáká
legenda o Rabiotovi prohlásila, že nic neumí. Dál bych zmínil De Sciglia. Další oblíbenec Alegriho, kterému stačí, aby se mu povedl jeden centr a hraje taky pořád. K tomu když se přidá, že neumí využít plný potenciál Locateliho, protože ho pořád cpe hrozně hluboko. A
nakonec zranění Chiesi. Tohle když se posčítá, tak ten tým je poloviční, než by mohl být. ...
Sankakofi   |2022-01-23 10:17:38
avatar Keby sme nejakým zázrakom vyhrali dnes v Miláne, hneď by tabuľka vyzerala lepšie. Forza Juve!
Jaime15   |2022-01-17 13:30:37
Tento rok je špica tabulky strašne vyrovnaná, veď na 1 miesto strácame „len” 9 bodov (12 bodov ak Inter výhrad dohrávku), pričom sme zbytočne stratili už vela bodov. A na napoli mame stratu len max 5 bodov, to do konca roka ešte dobehneme, akurát musíme získať dáke body v nedeľu
v Miláne.
Inak na to, že je polovica prestupového obdobia za nami, tak som čakal že budeme aktívnejší a niekoho prevedieme. Lebo už aj šírka kádra nás začne za chvíľu limitovať.
sharpei   |2022-01-15 10:34:05
avatar Respektuji Dybalu, je to pravý Juventino, škoda že ho srážejí zranění. Ale jak jsem někde četl: Dybala je třešnička na dortu, ne vůdce. Jestli neobnoví, tak se nic neděje. Snad se mercato v lednu pohne a podaří se nám alespoň ten záložník...
sforza   |2022-01-17 12:39:09
avatar Tak tresnicka na dortu bude hlavne to, az v lete odejde uplne zadarmo . Hrac ,ktery ma hodnotu okolo 80M.
Nerozumim tomu, proc se uz davno nerozhodli pro jedno nebo druhe reseni. Nova smlouva versus prodej v dobe, kdy mu jeste zbyval 1-2 roky ze smlouvy.
Toto uz se resi skoro dva roky a nikdy ani
k jednomu reseni nedoslo .
A druha ceresnicka bude , jestli skonci v Merde ..

Co se tyka mercata, tak si nemyslim, ze nejak shanime zaloznika .
Spise se snazime opet zbavit minimalne Ramseyho, to je taky uz ohrana pisnicka, a mozna i Arthura .
sdhtevez   |2022-01-12 23:19:21
No to byla teda penalta. Jestli takhle chtějí získávat poháry tak prosím. Ať se sním jdou vyfotit
Smejo   |2022-01-12 03:31:29
avatar a dnes hrame super pohar s Interom to by sme ale mohli dat Chieliniho typojem v zakladnej zostave snad ich namotivuje aj spaniely maju super pohar ElClasico o 20*00 nasi 21*00 zajtra mame fotbalovy den Forza JUVE
sharpei   |2022-01-11 23:38:43
avatar No... Chiesa půl roku mimo a další 3 měsíce než bude na stejné úrovni.
Tohle je neskutečná rána.
Smejo   |2022-01-11 23:28:55
avatar Caute ten chiesa bude mimo do konca sezony alebo mate niake nove informacie?
guarrangaa   |2022-01-12 00:04:33
avatar Jak pise sharpei. Hraci se vraci i po 4-5 mesicich k treninku, ale na puvodni uroven se dostavaji jeste dalsich par metru. Blby je, ze zejmena rychlostni hraci se proste obcas na puvodni uroven nevrati. Snad to nebude tento pripad.
Smejo   |2022-01-09 21:52:06
avatar to bol zapas vdaka za 3 body dufam ze nas takyto zapas nakopne a Udinese zvladneme bez problemov Forza JUVE
Grandemar   |2022-01-07 23:58:30
Přesně jak říkáš. Tohle je zoufalství. O titulu se nedá bavit. Maximálně doufat, že aspoň uhrajem ligu mistrů. Polovinu mužstva bych prodal, protože ani neví co to je nosit dres Juve. Podle mě Chiesa snad nejpracovitejší.
sdhtevez   |2022-01-07 16:31:21
Kdy jsme se stali průměrní? Jak odešel Ronaldo?.
Já si nemyslím že máme zas tak průměrný tým na to aby jsem byli spokojení s domácí remízou proti Neapoli, která ještě navíc byla dost oslabená a bez trenéra. Takhle se do boje o 4 místo ani nezapojime. Chtělo by to útočníka.
Nad Moratou začínám lámat hůl a od Keana jsem čekal taky víc
Jaime15   |2022-01-07 11:35:30
Úplne súhlasím s Hwoarang. Pre nás je hlavne, že sme neprehrali a tá remíza je fajn, lebo ten tím je bohuzial priemerný. Takto strácame 5 bodov na Neapol a to ešte do konca roka dako dobehneme a horko ťažko sa kvalifikujeme sa do LM a to bude pre mna úspešná sezóna.
Cez leto bude
musieť prísť k prestavbe kádra a vráteniu sa k našej mentalite, lebo toto teraz je celé zle.
Hwoarang   |2022-01-07 09:06:36
avatar Já myslím, že se současným kadrem je remíza se třetí Neapolí úspěch (bohužel). Na víc nemáme, hlavně je třeba porážet ty slabší.
sdhtevez   |2022-01-06 23:33:26
Remíza proti Neapoli je určitě zklamáním
Tonker   |2022-01-06 21:23:56
Všem fanouškům Juventusu jen krásné fotbalové zážitky s naším milovaným klubem. Snad vykročíme hned dnes k úspěšné stíhací jízdě sérií A.

FORZA JUVE
bianconeri37   |2021-12-22 13:03:22
V systeme 4-2-3-1 sa mi zdalo, ze to aj v zalohe celkom fungovalo. Tak uvidime
bianconeri37   |2021-12-22 13:03:08
suhlas, ideme s dobrym vysledkom do kratkej prestavky. Pred narocnym rozpisom pocas januara je to dobre. Myslim, ze hned zaciatkom roka nastupime na poriadny kolotoc, ale zase mozno dobre lebo budeme rozbehnuti na LM. Vcera mi trochu vadilo, ze sme opat mali problem sa dostat do vylozenych sanci a
ked sme si ich vypracovali, tak sme ich hlupo zahadzovali. Je vyborne, ze nedostavame goly, resp. iba minimum, ale musime ich aj strielat. Netvrdim, ze mame mat primer 4 strelenych golov na zapas, ale malo by to byt vzdy aspon o 1 viac nez super :-) Vcera a aj posledne zapasy sa mi paci Bernardeschi
- bojuje, pracuje pre muzstvo, ma niekolko klucovych golovych prihravok a vcera dostal aj odmenu v podobe streleneho golu. Som za to velmi rad. Osobne si stale myslim, ze novy utocnik nas problem so strielanim golov nevyriesi a bolo by potrebne cosi spravit s tou zalohou. A opat asi to nebude iba o
prichode klucovych zaloznikov, ale asi aj nastavit system hry v zalohe. V systeme...
sdhtevez   |2021-12-22 00:44:32
Tak dnes povinnost splněna a užijeme si snad vánoce v pohodě a s čistou hlavou. Pokud dobře pamatuju tak loni jsme poslední zápas roku doma dostaly nařezáno od Fiorentiny 0:3.
Čeká nás pořádně nášlapný leden tak ať si Dybala s Chiesou dolizou rány a hurá na ně. Fino alla
fine.
Přeji všem hezké vánoce a hodně zdraví do nového roku
Sankakofi   |2021-12-13 16:31:45
avatar Čakal som, že ten opakovaný los dopadne veľmi zle ale takto mame šancu. Aj keď to si hovoríme každý rok. Forza Juve!!!
Jaime15   |2021-12-13 16:25:49
Našťastie ten opakovaný žreb skončil podobne dobre ako ten pôvodný dokonca by som povedal, že ešte možno aj lepšie. A super je že môžu reálne skončit 3 silne tímy, napr tipujem psg, man utd, a Liverpool.
bianconeri37   |2021-12-13 15:24:29
jj presne, tiez som pozeral, ze budu zrebovat znovu:
https://www.uefa.com/uefachampionsleague/ne ws/0270-13f2ac0aff13-74f2ff9e43b1-1000--round-of-1 6-draw-to-be-redone/

no tak co myslite, koho dostaneme tentokrat? Ja to tipujem na PSG alebo Salzburg...a ked dostaneme PSG, tak prekvapime a vyradime
ich!!! :-)
axel  - Nové losování   |2021-12-13 15:11:36
Říkám si, jaký přijatelný soupeř a oni poserou losování a v 150 znovu... Snad budeme mít opět štěstí na soupeře, ať máme šance postoupit
bianconeri37   |2021-12-13 14:04:51
inak minuly rok sme v 1/8 finale dostali Porto. Tiez to mal byt priechodny super...Tak snad budeme mat tento rok viac sportoveho stastia a najma to snad bude bez tych mega kixov
https://www.youtube.com/watch?v=d2jUK1jIZLQ
Jaime15   |2021-12-13 13:26:51
Tak los LM za mna dobrý. Sporting je úplne hrateľný super aj s týmto kádrom a formou čo túto sezónu mame ešteže nám tam nepadol PSG, lebo to by bol pruser. Teraz sa už len koncentrovať na ligu a zmazať tých 8 bodov straty na 4. Miesto
bianconeri37   |2021-12-13 13:30:26
jj PSG by bol poriadny pruser - proti nim by nam neostalo nic ine iba to stavit na zaparkovany autobus, cakat a dufat, ze im tam nic nepadne - ano kedysi proti Barce ci aj teraz doma proti Chelsea...proti Sportingu sme papierovym favoritom, tak iba dufat ze nam toto nezviaze nohy...ja verim v postup
do 1/4finale...ale presne ako pises Jaime15 - teraz sa uz sustredit na ligu...uz aj ACM aj SSC zacali stracat body, teraz je dolezite, aby sme zabrali my a dotiahli ich...
bianconeri37   |2021-12-13 13:26:19
tak pri zrebe LM sme sa iba tesne vyhli PSG...Sporting bol posledny koho sme mohli dostat, potom tam z druhych miest ostalo uz iba PSG a Chelsea. Nuz a kedze sme s Chelsea hrali uz v skupine, tych sme dostat nemohli, takze sa rozhodovalo uz iba medzi Sportingom a PSG...Papierovo by to mal byt dobry
zreb, no Sporting v sucasnej forme nemozno podcenit - postupili z podla mna celkom slusnej skupiny - Ajax, BvB a Besiktas. V kazdom pripade papierovo budeme favoritom na postup, treba len verit ze do jari sa nas herny prejav - najma v utocnej faze vylepsi a vyladi. Teraz to budeme mat vo vlastnych
rukach, snad to vyjde a pojdeme do 1/4finale.
sdhtevez   |2021-12-11 21:53:30
Dnes to ale zase byla bída
S.O.B   |2021-12-10 08:56:49
70% šance, že pojedeme na Pyrenejský poloostrov
bianconeri37   |2021-12-09 14:39:24
tak pre mna je kazdy rok hlavny ciel v LM dostat sa do stvrtfinale. To by malo byt podla mna cosi ako uplny zaklad. Uz od stvrtfinale je to naozaj niekedy loteria a stat sa moze cokolvek a tam uz su skutocne iba muzstva, ktore su hracsky, ale aj financne niekde uplne inde. Preto je pre mna
stvrfinale ciel kazdy rok v LM, vsetko dalsie by uz bolo iba dalsi bonus...Ani nahodou necakam a ani som neocakaval, ze by sme to mohli vyhrat, hoci by to bolo nadherne! To vsak neznamena, ze o tom nesnivam :-) , no je to skutocne iba v rovine snov. A teraz vyzera, ze tento zakladny ciel by mohol
byt naplneny, hoci PSG moze byt asi nepriechodny super. Ostatne muzstva su v zasade priechodne, tam by nas ohrozit skutocne mohla slabsia momentalna forma ci nejaka smola, resp. nejaky zazracny moment kedy, niektore slabsie muzstva dokazu prekvapit...
S.O.B   |2021-12-09 08:41:39
Možní soupeři Juve:
Salzburg
Benfica
PSG
Atletico
Sporting
Smejo   |2021-12-08 22:27:01
avatar Fuuu nakoniec to dobre dopadlo lebo na prvych miestach su dobre teamy skoda tej Atalanty ta sa vie len sama porazit postupuje len 2 Taliani Forza JUVE
S.O.B   |2021-12-08 21:44:52
Teď dostaneme PSG a Chelsea Lille
Jaime15  - LM   |2021-12-08 20:33:50
Po 1. polčase z pohľadu skupiny vynikajúce. Zenit vyhráva 2:1 a už tam bude len chladnejšie a chladnejšie, tak hádam tá Chelsea už neotočí a bude to max remíza a skončíme na 1. mieste.
Btw šetril by som Dybalu a dal hore Moratu, nech už konečne dá gól, lebo je v strašnej
kríze.
bianconeri37   |2021-12-08 16:56:03
no veru, inak mna toto tiez napadlo, ze Zenit vs Chelsea pokojne moze byt 1X...samozrejme Chelsea je jasny favorit, ale zase Zenit obcas dokaze prekvapit :-) V kazdom pripade je dobre, ze postup uz mame vo vrecku, hoci ak pojdeme z druheho miesta tak tam nas budu cakat same slagre hned v
osemfinale...
Sankakofi   |2021-12-08 15:54:10
avatar Dnes vyhráme a Blues zavahaju v Petrohrade
guarrangaa   |2021-12-07 13:26:08
avatar @Genoa
Koukalo se na to krasne, ale pocity mam nakonec smiseny. Janovu chybelo 6 ze 7 nejlip hodnocenych hracu. Jsou pravem predposledni a popravde moc nekladli odpor.
Tahle vyhra byla povinnost a povedlo se. Pokud stejne dopadne i Malmo a Venezia, tak teprve zacne vznikat zarodek duvodu k
prvnim myslenkam o planovani teoretickeho pocatku kratkych oslav aktualni formy
bianconeri37   |2021-12-06 11:06:26
Ten system 4-2-3-1 nam zjavne sedi aj vzhladom k typologii hracov akych mame. A nemozem zabudnut aj na Pellegriniho, ten Sandra posadi na lavicku velmi rychlo ak bude takto hrat. Teraz potiahnut snuru v decembri - vonku Benatky a Bologna, doma Cagliari a v 2022 mozme zacat stihaciu jazdu :-)
Ivkojuve   |2021-12-07 12:27:16
avatar Ano,Pellegrini hral dobre ???? dufam ze v decembri vyhrame vsetko.
bianconeri37   |2021-12-06 11:06:08
suhlas, po dlhej dobe aj vizualne velmi pekna hra! Vyborny vykon, vizualne pozeratelny futbal a samozrejme 3 body doma + ciste konto. Co viac si priat? Azda iba vyssiu efektivitu v zakoncovani, lebo toto sme mohli kludne uhrat aj 4-0 ci 5-0. Tolko cistych sanci co sme pozahadzovali by sa nam v inych
zapasoch mohlo vypomstit. Avsak obrovska spokojnost s nasadenim, hrou vzadu kedy Janov nemal jedinu strelu ci uz do priestoru brany, ci mimo brany!!! Zaloha konecne fungovala tak ako ma, pomahala pri braneni ale aj podpore utoku. Dybala sa v roli pod hrotom citi vyborne a treba pochvalit aj
Bernardeschiho ci Bentancura. Z oboch som bol milo prekvapeny, Bernu bolo citit v celom zapase, dostaval sa sam do sanci a pripravoval sance aj spoluhracom. Benta uz druhy zapas po sebe bez nejakeho zavahania - sice hra stale na istotu, ale nic nekazi tak ako v predchadzajucich zapasoch, prave
naopak je oporou najma pri zachytavani utokov supera este predtym nez sa dostanu k obrane. Ten...
Ivkojuve   |2021-12-06 09:20:36
avatar Zapas ma vcera s Janovom bavil pozerat.Po dlhsom case som sa nenudil pri hre ta koncovka ale zalostna riadne..brutalne to chce top utocnika.Ale videl som tam zlepsenie,ze vobec aj chcu hrat ziskavat rychlo loptu a do utoku,aj ked ano,bolo to proti znicenemu Janovu.Ten zostup sa konat myslim
nebude,aby to az tak tak daleko zaslo,to snad nie...
bianconeri37   |2021-12-03 10:35:41
Dalsia vec je, ze sa jedna o obdobie kedy zacal nas upadok a dokonca aj strata Scudetta - tu by skutocne bolo iba velmi tazke dokazat aku vyhodu na ihrisku sme ziskali. Preto by mi preradenie a dokonca aj odpocet bodov prisli nefer, nespravodlive a dokonca by mi to prislo az ako nejaky druh pomsty
za nase uspechy. Ale to je iba moj osobny nazor, netvrdim ze je spravny :-)
bianconeri37   |2021-12-03 10:35:18
zial, nemam nic viac nez co sa vseobecne pise na webe. Do akej miery to moze byt vazne sa mozno iba dohadovat. Na jednej fanusikovskej stranke pisali, ze podobne prolemy malo v minulosti Chievo, ktoremu odratali 3 body a dokonca aj Inter, ktory dostal pokutu 90,000 EUR. Do akej miery je toto
hodnoverny zdroj tazko povedat, no osobne nevidim dovod to spochybnovat:

https://www.juvefc.com/this-is-the- probable-punishment-juventus-will-suffer-from-the- current-transfer-investigation/

moj osobny nazor: ak doslo k poruseniu zakona / prava, trest musi prist. Nemyslim si vsak, ze preradenie
do nizsej sutaze je na mieste. Potrestani by mali byt jednotlivci a ak klub, tak mono financnou pokutou, maximálne mozno odpočtem bodov - hoci aj to mi prislo tvrde. Ide o to, ze oproti nasim superom sme neziskali ziadnu priamu vyhodu na ihrisku, ako by tomu bolo napriklad pri podplacani
rozhodcov. Vsetky body sme ziskali priamo na ihrisku v otvorenych subojoch. Dalsia vec je, ze sa je...
Jaime15   |2021-12-02 18:11:30
Možno sa opýtam mimo témy, ale zaujímalo by ma, že či máte nejaké bližšie informácie týkajúce sa tej razie v sídle Juve ohľadne machinácií s výškou prestupových súm za hráčov, či to je naozaj také vážne ako sa o tom písalo a zas hrozí zostup do Seria B, ako som čítal
alebo je to nafúknuté a len média to tak podávajú.
Komentář mohou přidat pouze registrovaní uživatelé!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."