CL preview: Leverkusen vs. Juventus
Napsal uživatel Guarrangaa    Středa, 11 Prosinec 2019 21:45    Tisk

Juventus právě začal druhý poločas posledního skupinového zápasu.


 

 

 

Znovu se omlouvám za takto pozdní článek. Nerad bych tím házel špatné světlo na Ivana s Petrem, kteří svůj (o dost větší) díl práce zvládají mnohem lépe než já. Preview jsem vzhledem k práci prostě nestihl. Kopírovat sem něco z EF nemá smysl - teď už ne. Článek slouží alespoň k tomu, ať máme kde komentovat aktuální zápas.

 

Komentáře
Hledat RSS
bianconeri37   |2019-12-13 09:59:51
neviem ci to hrat na hratelneho supera - ale ak ano, tak samozrejme z ponuky je najpriechodnejsi Lyon...ale to bol aj Ajax minuly rok...podla mna BvB alebo Real - su to atraktivne muzstva a tento rok nie su zase v nejakych oslnivych formach, takze by to nemuseli byt nepriechodne muzstva...ja mam
stale nostalgiu za 90tymi rokmi a superenim talianskeho a nemeckeho futbalu. S BvB sme odohrali niekolko vybornych zapasov, vtedy ale aj teraz nedavno. Spurs - neviem co od nuch cakat po prichode Mourinha, neviem co mozu tak hrat...ale nech je to hocikto, musim preliezt dalej!!! :-)
Grandemar   |2019-12-13 01:32:56
Ja chci Tottenham.
S.O.B   |2019-12-13 09:12:47
nejhratelnější asi Lyon
bianconeri37   |2019-12-12 13:16:27
@Guarrangaa - uplne v pohode, prave ti patri velka vdaka, ze si sa vobec dal na previews pre LM!!! Takze naozaj, ziaden problem a dakujeme za doterajsie previews...teraz sa uz iba tesit na pondelkovy zreb...ja by som si prial klasiku 90tych rokov - zapas s BvB :-)
guarrangaa   |2019-12-12 08:59:33
avatar Mimochodem se mi vcera Rugani proste nelibil. Na konci polocasu uz byl asi hlavou v satne, kdyz nejdriv promachl odkop mice, kterej sel na roh a pak misto dalsiho clearance na aut nebo do riti to hlavou trknul par metru nad sebe a byla to dalsi ztrata..
Oproti nemu mi Demiral prisel vic hlavou v
motivovanej, koncentrovanej, vic si vedom vlastnich kvalit a slabych stranek.
Bonucci, De Ligt, Chiellini a Demiral by pro pristi rok perfektni.
Hwoarang   |2019-12-12 08:20:24
avatar Ono bylo vidět, hlavně na obráncích, že Sarri má náhradníky opravdu jen k tomu, aby zaskočili, když se někdo zraní. Myslim, že to i někde řek, že mu stačí pár hráčů. Takže ti klucí jsou absolutně nesehraný. Nedejbože kdyby se zranil Bonnuci, to by vypadalo..Mám pocit, že
to je možná důvod, proč Sarri zatím v lize úspěch neměl - rotace hráčů a široká lavice přece vyhrává tyhle dlouhé soutěže.
sdhtevez   |2019-12-12 00:29:48
Pokud se nepletu tak losování je v pondělí ve 12: 00
S.O.B   |2019-12-12 08:18:59
Jo, vybírat se bude z:
Dortmund, Lyon, Chelsea, Real, Tottenham
Grandemar   |2019-12-12 00:10:03
To jsou zápasy kdyby jsme měli snad dominovat 3-0,nebo klidně i 4-0 a místo toho nuda ,že by člověk radši šel spát.Od nástupu Dybaly to konečně šlo.Ronaldovu frustraci úplně chápu ,tež bych se mu nedivil ,že nemá motivaci.
S.O.B   |2019-12-11 23:40:24
Nerozumím jedný věci, na soupisce pro podzimní část Ligy mistrů nejsou Mandžukič a Can a teď na lavičce jsou Simone Muratore a Manolo Portanova. A ty tam jako jsou, jo?!
Nebo tam sedí jen do počtu a je jasný, že nemůžou nastoupit?
guarrangaa   |2019-12-12 00:07:00
avatar Je tam nejakej povolenej pocet standardnich hracu (zoldaku) a pak par mist navic pro odchovance a mlady hrace myslim..
guarrangaa   |2019-12-11 23:35:11
avatar Tak v druhe pulce je videt, ze vetsina tymu chce hrat.
Od 60 minuty makali vsichi a cca od 65-70. to bylo fakt pekny az do golu.
Uvidime, co prijde ted. Ale je to neuveritelnej rozdil oproti prvni pulce.
Komentář mohou přidat pouze registrovaní uživatelé!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."