Ochranné známky JUVENTUS, JUVE a jsou ve výhradním vlastnictví fotbalového klubu Juventus Football Club, Turin, Italy
Trademarks JUVENTUS, JUVE and are the sole property of the football club Juventus Football Club, Turin, Italy
Serie A preview: Juventus vs. Bologna
Napsal uživatel Hwoarang    Středa, 16 Říjen 2019 09:51    PDF Tisk Email

V minulém kole jsme se dostali na první příčku a je třeba ji udržet.

 

 

Hoši nestíhám, tak z Eurofotbalu: https://www.eurofotbal.cz/serie-a/2019-2020/preview/juventus-fc-bologna-fc-586263/

Juventus se rozjel a před reprezentační přestávkou se konečně dostal na první místo tabulky. Své nově vydobyté postavení bude hájit proti Boloni, která po slibném začátku začala ztrácet dech. Rossoblu zároveň neporazili Juventus přes osm let! Pro Starou dámu se zároveň jedná o generálku na utkání Ligy mistrů proti moskevskému Lokomotivu.

Italská Serie A poznala před přestávkou nového lídra. Tedy přesněji řečeno staronového, protože na první místo stanul po vítězství v derby d'Italia dlouholetý vládce Juventus. Stará dáma vystřídala na prvním místě dosud suverénní Inter Milán, kterému zároveň uštědřila první porážku. "Návrat po přestávce není pro hráče nikdy snadný. Boloňa je navíc jedním z týmů, které se mi v této fázi soutěže líbí. Je nebezpečné se s nimi vypořádat," varoval Maurizio Sarri.

Juventus tak od začátku sezony ztratil jen jednou, remízou ve Florencii a s devatenácti body vévodí tabulce. Daří se mu i v Lize mistrů, kde po remíze s Atléticem Madrid porazil hladce 3:0 Bayer Leverkusen. V úterý ho navíc čeká další domácí vystoupení proti Lokomotivu Moskva.

Boloňa představuje pro Juventus nebezpečného soupeře, který sice měl skvělý začátek, ale poslední dobou se poněkud zasekl. Není náhodou, že nejlepší výkon předvedli Rossoblu před zraky trenéra Siniši Mihajloviće. Ten před začátkem sezony ohlásil boj s leukémii a během některých zápasů Boloni chyběl. Nyní má srbský kouč za sebou druhou vlnu chemoterapií a týmu bude na Allianz Stadium nápomocen.

Rossoblu už čtyři zápasy nevyhráli a tato série se jim bude v Turíně těžko napravovat. Boloňa tam naposledy vyhrála před osmi lety, což je zároveň poslední výhra nad tímto soupeřem. Loni Juve vyhrálo oba zápasy a rovněž udrželo čistý štít.

Kapitán Giorgio Chiellini je mimo hru na dlouhou dobu, spolu s ním laborují se zraněním i De Sciglio, Pjaca, Douglas Costa a Danilo. Beze ztrát se neobejde ani druhá strana, Gary Medel uviděl v minulém kole červenou kartu, takže na Juventusu bude stát. Zdravotní potíže pak nedovolí hrát Dijksovi, Tomiyasimu a Destrovi.

Juventus FC - 4312:
Szczesny – Cuadrado, Bonucci, De Ligt, Alex Sandro – Khedira, Pjanić, Matuidi – Bernardeschi – Ronaldo, Higuaín

Bologna FC - 4231:
Skorupski – Mbaye, Danilo, Denswil, Krejčí – Džemaili, Poli – Orsolini, Soriano, Sansone – Palacio

Komentáře
Hledat RSS
Grandemar   |2019-10-22 02:16:41
Od příchodu Ronalda a Sarriho není Juventus jak byl.
Grandemar   |2019-10-21 23:24:01
Mě nenadchl ani jeden zápas. A co se týká Cana, myslel sem že bude hrát v základu a Khedira střídat. Teď nás válcuje kde kdo přitom stím co máme za mužstvo bychom měli hrát bez problémů.
Sankakofi   |2019-10-21 13:15:30
avatar Po podarenom zápase Juve všetci chválite ako majstrov sveta a Sarriho futbal je ako z inej galaxie a keď ten výkon nieje oku lahodiaci tak sme najhoršie mužstvo široko ďaleko, hráči na to nemajú a tréner je na vyhodenie. Je to tak tu a o facebooku a eurofotbale ani nehovorím.
S.O.B   |2019-10-21 08:37:04
avatar Tak si taky přihodím svoje polínko do ohně: V sobotu jsem to vzdal o půli. Když jsem druhý den viděl tu kliku s břevnem a následný zákrok Buffona - můžem být rádi za výhru!
Taky jsem čekal atraktivnější fotbal pod Sarrim, zatím je to takový přešlapování na místě
Nelíbí se mi, že hraje Khedira, Matuidi, že Ronaldo až do soboty zahrával všechny přímé kopy, opomíjení Mandžukiče a v podstatě i toho Cana a vydřené výhry o gól v lize
Ajfel   |2019-10-20 09:10:43
Toto je Juve ? Otřesný a odfláknutý výkon. Sarri vůbec nic nového nepřinesl. Pořád to samé. Pomalá hra, milion přihrávek dozadu, kolik jich bylo zkažených a ztracených, ani nemluvím. Můžeme být rádi, že jsme v posledních minutách nedostali góly, kdy nás zachránilo břevno
a Buffon. Khedira tam neměl vůbec co dělat. Skoro nikdo neumí zpracovat přihrávku a jít hned dopředu. Stačí nás trochu presovat a jsme v prdeli. Děs, děs a děs. To jsem se těšil, že pod Sarrim se to změní, ale vůbec nic. Pomalý důchodcovský fotbal. Jediní kdo makali byl
Ronaldo a Cuadrado. Nedivil bych se, kdyby Ronaldo po sezoně odešel. S takovými flákači nemůže hrát.
Grandemar   |2019-10-20 18:46:32
Přesně. Hlavně že furt hulí.
fellipe4   |2019-10-20 01:17:08
Ja nemuzu porad pochopit, jak si Sari mohl tak oblibit Khediru. Proc? V nicem nevynika, je tezkopadnej, je mu 32 a on takovyho hrace uprednostnuje pred Canem, kterej kvuli tomu odejde. Can je komplexni mladej hrac co umi nejlip z nasich zalozniku branit, ale pritom to neni zadnej hromotluk a umi to
i dopredu. Vyvest mic, prihrat nebo vystrelit. Vzpomente na zapas proti Atletiku. Snad jen zapracovat na vyrovnanosti vykonu. Takovej hrac ve veku 25 a je uprednostnovanej Khedira ve veku 32. Ja tohle proste nechapu. Matuidi je to samy, taky starsi, ale aspon beha. Nechal bych odejit Khediru a
Matuidiho i kvuli veku a jestli se konecne neprobudi i Bentancura. Rabiot zatim nedostal moc prostoru, aby neco ukazal. Ramsey ten zatim hral vicemene jen na podhrotu a slo mu to rekl bych dost slusne, ale to zdravi no. A zbyvaji dva hraci na kterych bych stavel a to Pjanic a prave Can. Jsou
zkuseny, ale pritom s potencialem na nekolik sezon. A hlavne maji kvalitu. Jenze Can uz je vla...
fellipe4  - Pokracovani   |2019-10-20 01:19:16
........Jenze Can uz je vlastne ztracenej. Ani mu nedal sanci. Dneska tam zase misto neho za Khediru dal Bentancura. To je pak tezky. Je zajimavy, ze ho chteji kluby jako Bayern, Psg, Barcelona, United. Asi tak spatnej nebude. Kdo chce Khediru?
Grandemar   |2019-10-20 03:23:48
Muj názor Bentacur, Rabiot, Matuidi pryč. Khedira až tak špatný na svůj věk není. Mě překvapuji ti 3, že nic pořádně nehrají. Ale možná se mýlím. Těžko říct.
S.O.B   |2019-10-21 08:28:23
avatar felipe: V podstatě podepisuju, to co si napsal, i když na toho Cana bych se asi tak nespoléhal. Teď třeba píšou, že Isco v Realu je naštvanej, že nehraje - to by byla podle mě posila. Can je taková skleněnka a ještě často uraženej (turek, no)
Grandemar   |2019-10-20 00:18:22
Celkově s Juve nejsem spokojený hodně těžce vydřené výhry.Hráli jsme líp si myslím...dominantněji.
Grandemar   |2019-10-20 00:15:33
Hráči co dřeli odkopnou.Jako už to neřeším .Mandža pro mě hodně znamenal nezapomenu na něho a koupím si aj dres.
Hwoarang   |2019-10-17 23:51:17
avatar Tak Mandžu prej v zimě odejde. Já tyhle odchody snášim nějak těžce. Nejdřív můj oblíbenec Marchisio, teď můj oblíbenec Mandžukič...
S.O.B   |2019-10-18 09:33:37
avatar Hwoa: Nikdo se mu nemůže divit. Sarri ho úplně hodil přes palubu. Přitom pod Allegrim tak pracovitej hráč
Can zdrhne v zimě taky, se vsadím
Hwoarang   |2019-10-19 21:06:02
avatar SOB: Nechápu, jak ho moch takhle totálně odstřelit. A v LM bych mnohem radši viděl Cana než třeba Rabiota a upřímně možná i Bentancura, kterej už je dva roky naprosto nemastnej - neslanej, a to půl roku hrál místo Pjaniče v základu.
Sankakofi   |2019-10-16 19:16:59
avatar Mna Cuadrado veľmi milo prekvapil
bianconeri37   |2019-10-16 14:26:47
konecne ligaaaaa :-) nemam rad tieto reprezentacne prestavky...snad budeme pokracovat vo vykonoch z poslednych zapasov...a uz by sa postupne mali zacat vracat aj marodi - Danillo, De Sciglio a Costa...hoci Cuadrado na tom kraji obrany nebol uplne zly...sice to nebol nejaky top krajny obranca, ale
vzhladom k situacii a svojmu povodnemu postu, si zastal novu rolu podla mna celkom slusne :-)
S.O.B   |2019-10-17 08:40:25
avatar Taky ty repre pauzy nesnáším!
Konečně liga, ale hlavně: V ÚTERÝ LIGA MISTRŮ!!!
Komentář mohou přidat pouze registrovaní uživatelé!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Sdílet