Ochranné známky JUVENTUS, JUVE a jsou ve výhradním vlastnictví fotbalového klubu Juventus Football Club, Turin, Italy
Trademarks JUVENTUS, JUVE and are the sole property of the football club Juventus Football Club, Turin, Italy
CL preview: Juventus vs. Ajax
Napsal uživatel Guarrangaa    Úterý, 16 Duben 2019 07:31    PDF Tisk Email

Nevychovaní Holanďani jedou! Už na Bernabeu ukázali svoji neurvalost a rozstříleli domácí! Nejvyšší čas jejich jízdu ukončit..

 

 

V očekávání těsné výhry jsem minulé preview začal čísly, která výhře také naznačovala, ale moc to nedopadlo. Možná k tomu přistoupili hráči Juve podobně. Bez dostatečného respektu. Popravdě v to doufám, protože pokud ne a hráli svoje maximum, tak máme problém Houstone. Jediné, co nám hraje do karet kromě venkovního gólu je samozřejmě domácí prostředí. To by mělo z hráčů na place dostat opravdové maximum, tak jak jsme to viděli v odvetě s Atléticem. Zároveň několik hráčů odpočívalo v sobotním ligovém zápase. Dost možná odpočívali i někteří, kteří byli na hřišti. Jinak si nedokážu představit, proč jsem se vzbudil za stavu 2:1..

Kromě obou kádrů a současných členů managementu dnešní zápas přitáhl i osoby, které mohou být klíčové v blízké budoucnosti. Například nesympatický Mino Raiola, který má pod palcem spoustu sympatických hráčů jako například Moise Kean nebo Matthijs de Ligt. S prvně jmenovaným Juve aktuálně ladí prodloužení smlouvy (současná vyprší v létě 2020). S tím druhým je spojován už snad každý klub z nejužší světové špičky. A sám de Ligt údajně prohlásil, že o jeho budoucnosti rozhodne jeho agent.. (Matti, neblbni.)

Dalším hostem Allianz Stadium bude „superagent“ Jorge Mendez, který zastupuje například CR7 a Joao Felixe, o kterého má prý Juventus eminentní zájem. Bulvárek v poslední době píše, že bychom snad i prodali Dybalu, abychom mohli zaplatit těch 120+ milionů, které Benfica žádá. Také jsem se dozvěděl, že Mendes údajně odmítl jakékoliv snahy Benficy o navýšení výstupní klauzule ze 120 na 200 m. Do písmene nebude pravda asi nic z toho, ale ne nadarmo se dnes slétají všichni tihle supi ke stánku Juve. Na každým šprochu..

Další netradiční diváci budou Antonio Conte a Didier Deschamps. Bývalí spoluhráči a úspěšní trenéři nedávné historie. Novináři i v tomto samozřejmě vidí nějakou levotu, ale to už fantazii každého z nás.

Co relevantního v posledních povědědli naši hrdninové?

Hrdina největší - Max Allegri:
Pokud bude Dybala v základní sestavě, tak bude i kapitánem. Pokud ne, tak bude mít pásku Bonucci. Mandžukič stále nedoléčil problém s kolenem ještě ze zápasu s AC, takže nás nepřekvapilo, že není k dispozici. Na jeho pozici může zahrát Kean, Dybala nebo ani jeden z nich. Můžu použít taky Cancela s DeScigliem, jsou fit a k dispozici. Vlevo začne místo Spinazolly Alex Sandro. Douglas Costa nemůže ještě hrát celý zápas. Ronaldo si vede zase o něco lépe. Je to neuvěřitelný hráč, který umí pokaždé udělat rozdíl. Můžeme být šťastní, že ho máme.
Atlético a Ajax jsou velice rozdílné týmy a výsledek prvního zápasu není nijak zásadní. Musíme zkrátka hrát s maximální intenzitou, respektovat soupeře a snažit se podržet míč. Nebude to jednoduchý zápas.

Hrdina ještě vetší - Alessando Del Piero (se zastal Paula Dybaly ohledně jeho letošních výkonů):
Je to hráč, který je schopný propojit zálohu s útokem. Nicméně Juve hraje se třemi útočnými hráči. Bernardeschi a Mandžukič nenabíhají do prostoru, ale také pomáhají s postupným útokem.
Dybala tak má jen málo možností. Je výborný v přihrávání, ale aktuálně nehraje v důležitých zápasech. Podle mě nehrál špatně v Madridu. Byl často faulovaný, týmu se ten den prostě nedařilo a Atlético proto dominovalo. V odvetě pak nehrál. To je škoda, protože všichni (včetně Juventusu) vědí, že je to velice kvalitní hráč.

Kdo je opravdu na marodce Juve je mi záhadou ještě pár hodin před výkopem. Nejlépe to ilustruje situace okolo Emre Cana:
-původně měl být připraven
-pak pár dní zpátky to vypadalo, že to asi nestihne
-pak vyšla zpráva, že byl dnes na treninku s týmem a je ready
-pak byl viděn, jak odjíždí v autě s někým z managementu, takže zase nic
-pak bylo sděleno, že vlastně hrát bude, jen měl individuální cvičení
-v tom aby se jeden vyznal..
Vsadil bych barák, že hrát nebude Cuadrado, který tuším, že není na soupisce LM. Stejně tak Khedira, Cáceres a Perin jsou pravděpodobně opravdu out. V různých stádiích nepřipravenosti jsou pak Chiellini, Mandžukič, Rugani a Douglas Costa. Do jaké míry je to ale taktizování a do jaké realita zjistíme až po deváté.

Na druhé straně barikády je to celkem jasné. Eiting je stále mimo a nijak zásadně nechybí. Zpátky v sestavě oproti minulému týdnu je bek Mazraoui, ale kvůli kartám bude chybět Tagliafico (raději bych bral T. než M, jinými slovy dobře pro nás). jediný otazník visí nad startem Frenkie de Jonga. Asi jsme všichni zahlídli fotografii, kde se drží za zadní stehno a odchází předčasně ze zápasu s Excelsiorem. Je mi to trapné, ale potěšilo mě to. Normálně nepřeji protihráčům nic špatného, ale Frenkie je tak rozdílový hráč, že to mým škodolibým srdcem pohnulo. Stydím se a snad bude brzy v pořádku, třeba už koncem týdne :) Nicméně i kdyby nenastoupil, tak mají hosté možnost změnit rozestavení (4231 občas hrávali) nebo využít mladého Ekkelenkampa, který prý solidně zahrál nejen proti nám ale i o víkendu.

Předpokládané sestavy:

Juventus FC:
Szczesny - Cancelo, Bonucci, Rugani, Alex Sandro - Can, Pjanić, Matuidi - Dybala, Ronaldo, Bernardeschi

AFC Ajax:
Onana - Mazraoui, De Ligt, Blind, Veltman - Schöne, De Jong - Zyiech, Van de Beek, Neres - Tadić

Začátek ve 21:00, Allianz Stadium, Torino
Rozhodčí: Clément Turpin, Nicolas Danos, Cyril Gringore, Benoît Bastien VAR: Nicolas Rainville, François Letexier (všichni FRA)
zdroj: vlastní, WhoScored, Eurofotbal, Statsbomb, footballitalia, blackandwhiteallreadallover, fb..

Komentáře
Hledat RSS
Grandemar   |2019-04-18 15:45:46
Divím se že pustili Moratu a Comana.
S.O.B   |2019-04-18 09:33:46
avatar Ty jo, 49 příspěvků to tu dlouho nebylo
guarrangaa   |2019-04-20 15:41:12
avatar Tak nakonec dokonce 86. To už se vzdáleně blíží dobám před FB
Jan Kellner   |2019-04-18 00:42:22
Je sice pravda, meli bychom se poucit. Nez kritizovat. Ale ja tam nejakou velkou zmenu nevidim. Navic nasi souperi v LM... delaji zmeny, a my nic. Barca ma De Jonga, a mozna i De Ligta... Real taky urcite nekoho privede... Bayern ma Rodrigueze a Pavarda... privedli Gnabryho, Goretzku hraci do
budoucna. A my furt hledame hrace co jsou zkuseny, my chceme Marcela
jari19   |2019-04-18 06:02:19
Většina hráčů kteří k nám přišli byli hvězdy a u nás se zhoršili, to není náhoda, to je Allegri efekt, neví co mají hrát
Jan Kellner   |2019-04-18 00:37:11
i nase mentalita, mentalita trenera. Vyhrat je vsechno, i kdyz hrajeme hrozne. A jak jsme dopadli? Bayern, Real, Ajax-ztratili jsme postup jen kvuli tomu ze jsme branili vysledek.

Postoupili sice do finale 2x, ale vzdy betonovanim, vzdy jsme branili vysledek. V monacu, v madridu, v barcelone jsme
meli kliku ze jsme nedostali goly. Postoupili jsme pres Monacem (venku), Portem uplne tragickym fotbalem.

Italska liga, malo se kdy hraje az do konce, neni moc tymu kdo by nas presovali, dali nas do tlaku, kdy by hral utocny rychli fotbal. A na to jsme dost zvykli. Navic kvuli tomu i podcenujeme
soupere.
Jan Kellner   |2019-04-18 00:43:04
problemu je xxx, trener, hraci, vedeni, italska liga, zraneni, mentalita...

Koupili jsme sice Ronalda, ale nesestavili jsme tym kolem Ronalda.

Do zalohy jsme nikoho neprivedli, krome Cana, ktery se postupne dostava do formy.

Nemuzeme spolehat na zalohu Matuidi, Can, Khedira... aby kombinovali,
aby neco vytvorili.

Liverpool ma taktiku, ma Alissona, ma Van Dijka, a hlavne utocnou trojici. Hrajou na rychlost, na dynamiku... a spolehat na utocnou trojici. Takze nepotrebuji zalohu.

Nechali jsme Mandzukice, De Sceglia, Khediru, Barzagliho, Cuadrada.. kdyz uz meli odejit. Mandzukic nas letos
dost zahranil, ale radsi bych preferoval utocnika jako je Tevez, a navic ma uz 32. A nase hra je kvuli nemu uplne pomala.

Nase mentalita koupit hrace zadarmo, koupit zkuseneho hrace by se mela zmenit.
fellipe4  - Pokračování   |2019-04-18 00:05:41
kdežto Hernandez je taky král, ale na deset let. Že se zkrátka logicky musí obětovat starý král na úkor toho mladýho. Jsou oba špičkový, ale nemůžou brzdit toho mladýho, než starý skončí. A tohle prostě Alegri nechápe. A pořád chce takovýhle typy kupovat. Oni sice mají na
jednu stranu kvalitu, ale už to není projekt na dýl a i ten hlad neni takovej. Když se k tomu přičte jeho herní styl, tak to nemá žádnou budoucnost. Pjanič se kritizuje že mu to nejde. Protože ho dává někam kde mu to nesedí. Problému muze být více, ale společnej jmenovatel je za
mě Alegri.
fellipe4   |2019-04-18 00:04:37
Za mě je největší problém trenér. Dál bych neříkal, že problém je jen záloha. Záloha Liverpoolu je průměrná a taky jim to jde. Důkaz toho, že zálohu nemáme horší než Liverpool je, že minulej rok byl u nich nejlepší záložník Can, když nebyl zraněnej a ten je teď náš.
Přišel Keita a je průměrnej. Dál je velkej problém věk. Nemůžeme stavět na hráčích Mandžukic (33), Ronaldo (34) Matuidi (32) Chiellini (34) Bonucci (32). To žádnej tým nedělá. Vemte si City a Liverpool. Nakoupily mladý hráče a sehrávaly je dohromady. Ale to je projekt na
nějakou dobu. Ovoce přinese až postupem času. A my to děláme s hráčema co mají tak rok, dva před sebou. A to je přeco cesta nikam. Navíc tihle hráči už prostě nemůžou mít tolik energie, nemájí takovej hlad po úspěchu. Dobře to řekl jeden fanoušek o Atleticu. Psali, že
nechají odejít Godina. A on psal, že Godin je král, ale tak na dva roky, kdežto Herna...
Jan Kellner   |2019-04-18 00:00:54
AJAX, SPURS, LIVERPOOL, BARCELONA kazdej hraje utocnej fotbal
Jan Kellner   |2019-04-17 23:19:31
Ronaldo neni Messi, a cela obrana neumi branit vysoke balony. Pjanic je uplne mimo, Matuidi tam neni aby utocil, aby kombinoval, to samy plati pro ostatni zalozniky. Jen Mandzukic a Cancelo se s Ronaldem rozumi. Allegri to cele takticky posral, cely zapas cpat centry na Ronalda, jen Atletico je blba
ze nam to nechala. A meli jsme i stesti krome sance Keana, tam snad nebyla zadna jasna sance. Kdy jsme hrali dobre? Zapas proti MU jsme sice meli mic na nohach, ale taky nic moc sanci. Pak doma jsme spalili sanci jak jsme mohli.
Jan Kellner   |2019-04-17 23:13:50
v Juve krome Ronalda, Szczesnyho, Cancela-otazka jestli bude hrat jak na zacatku sezony, posledni zapasy je uplne mimo, Chielliniho, a mozna mozna Pjanice a nahradnici mozna Bernardeschi, Can, Kean, a Perin tak ostatni v Juve nemaji co delat... Dybala uz sanci dostal az moc, bych ho prodal a privedl
bych 2 zalozniky
Grandemar   |2019-04-17 23:26:22
Nevím, ale mluví se o koupě Donarrumy, Cancelo omyl měl hrát Spinazzola radši a možná místo Matuidiho Khedira někdy má štěstí na góly. Dybala nevím pro mě je problém Ronaldo.. je až na druhé koleji od jeho příchodu. A co se si všiml tak gól ze standartky to bylo před
Ronaldem častěji. Teď všechno hraje on a bilance docela marná.
Jan Kellner   |2019-04-18 00:00:30
Spinazzola hraje jen misto Sandra, Dybala i bez Ronalda hraje hovno, nehraje ani v reprezentaci i kdyz neni Messi. Nemuzeme ocekavat na hrace kdy obcas zahraje dobre, navic se vzteka kdyz ho vystrida. Dybala minulou sezonu pulka sezony byl uplne vybornej a pak uplne prumernej
Grandemar   |2019-04-17 23:04:45
Hraji fotbal asi od 5 let a góly jsem dával až do teď nechápu proč jsem nehrál závodně to nedokážu odpovědět.Měl jsem nos na hoře ,protože jsem furt střílel góly ,až na turnajích jsem si ,ale uvědomil, že nejsem nic.Uvědomil jsem si ,že vlastně nejsem nic jak ti záloha
nedokáže nahrát a využit potencial.To je přiklad Juve co s Ronalda když mu nedokážem nahrát a to samé Mandžukic si myslím ,že je to všecko o tom.
Jan Kellner   |2019-04-17 23:04:42
utok mame dobrej jo? Dybala nulovej, Mandzukic bez formy, Costa obcas zarari, Cuadrado prumernej... Sandro bez formy, Bonucci krome 3 goly, a ty dva assistence v LM, co udelal? Pres neho padlo tak min 7 golu, a Ajax si vcera delala co chtela. Matuidi a Can co se tyce ofenzivy uplne nulovy, v zaloze
snad nemame nikoho krome mozna Pjanice a Bentancura co by byli ofenzivni
Grandemar   |2019-04-17 22:53:17
Jdi se léčit si normálně ocas. Útok máme dobrej a obranu taky jen zálohu pořešit. Standartky a přihrávky do vápna to je problém a největší problém je Kellner, všechny bys jen vyhazoval atd.
Jan Kellner   |2019-04-17 22:30:50
Allegri tu zustane, a mluvi i o prodlouzeni smlouvy. Takze zas budeme mit problemy venku s tymama jako je young boys, benfica atd. A kdyz dame gol tak budeme spis branit vysledek
Jan Kellner   |2019-04-17 22:28:44
zadny anglicti treneri, zadny fotbal na centry jak to byvalo. Proc serii a je stale v prdeli, nejaky Allegri, Spaletti, Gattuso, Ancelotti
Jan Kellner   |2019-04-17 22:26:42
Co to meles, ani neumime jak hrat s obranou ajaxu
Grandemar   |2019-04-17 22:23:53
City vs Spurs to je exibice snad. Jsme je mohly dat obrana asi hodně marna jak to tam tak padá
S.O.B   |2019-04-17 17:11:32
avatar Juventus ztratil na burze po vyřazení z LM 10 miliard
Akcie italského Juventusu dnes ztratily zhruba čtvrtinu hodnoty v reakci na úterní vyřazení ve čtvrtfinále Ligy mistrů po domácí prohře s Ajaxem Amsterdam. Tržní hodnota klubu se tak podle agentury Bloomberg propadla o 400
milionů eur (10,3 miliardy korun). Po zahájení obchodování akcie odepsaly 22 procent a tržní hodnota firmy činila 1,3 miliardy eur. Později část ztráty Juventus vyrovnal a pokles akcií se dopoledne pohyboval pod 16 procenty. Akcie nizozemského klubu, který se do semifinále
prestižní klubové soutěže probojoval poprvé od sezony 1996/97, zpevnily téměř o devět procent. Tržní hodnota společnosti byla 342,8 milionu eur. (ČTK)
Pacimaci   |2019-04-17 02:03:20
Som smutný, ani ma nič konkrétne nenapadá. Nebudem písať ani o hráčoch kto a ako a prečo a prečo nie...Celú sezónu hrajeme "nič" (až na pár zápasov). Potom príde domáci zápas s Atletikom a zrazu hrajeme ako by nám silu a um dali marťankovia až človek má myšlienky
že to len teraz začína a každý len na to čakal. A potom zase nič. No a včerajší zápas druhá polovica to rovno poviem katastrofa. Pritom to v hráčoch je, lebo ak by to nebolo cez Atletiko by sme sa nedostali. Chce to podla mňa zmenu hlavne trénera (za nie talianského)a tým pádom aj
kádra. Kurnik-šopa od´96 je to už troška pridlho... FORZA JUVE!!!
jari19   |2019-04-17 12:41:19
Píšu už to tu roky, Allegri tahni, ligu by s takovým kadrem vyhrála i uklízečka. Na naše zápasy se nedá dívat, proti nám stačí běhat a je to. +ajax hrál i fotbal
Jan Kellner   |2019-04-17 01:10:02
potrebujeme nekoho kdo uplne zmeni styl hry, vyber hracu jako je Guardiola, Klopp...

Klopp Mignoletta, Skrtela, Lucase, Bentekeho atd. strcil do hajzlu... a privel Salah, Alexandra Arnolda, Alissona, Van Dijka...

Guardiola mel zabaletu, Glichyho... vse poslal do hajzlu a totalne zmenil obranu
privedl Stonesa, Walkera, Laporteho... a k tomu privedl Saneho.

Co Allegri udelal, ani nevim jestli o neco pozadal nebo to nechal Marottovi/Paraticovi, privedl milion kridel a vsichni jsou uplne k nicemu Cuadrado, Bernadeschni, Costa... jeste k tomu odhazeli Vidal, Alves, Tevez...
Jan Kellner   |2019-04-17 00:52:22
Allegri tedy posle slov prezidenta tu zustanou. Prodlouzili jsme Pjanice, Mandzukice, Ruganiho, Khediru tak ty taky nejspis zustanou. Chteli Ronaldo a Dybala tady zustat? Takze to ze privedeme nekoho misto Mandzukice je nulova, to ze privedeme dalsiho zaloznika je taky nulova kdyz jsme privedli
prumernyho Ramseyho. A taky pochybuji ze opet posleme Bonucciho do prdele. Takze pristi sezona budeme mit skoro stejny kadr az na to ze budeme mit Ramseyho. A mozna nejakyho dalsiho dedka nebo prumernyho mladika misto Barzagliho co ukoncuje karieru.
Jan Kellner   |2019-04-17 00:48:33
a co se z toho poucil? skoro nic. stale hrajeme defenzivni fotbal, stale sazi na hrace jako je de sceglio, khedira co muzou vse posrat. videl jak barca, real, ajax, bayern, tottenham hrajou fotbal neuvedomuje si takhle se ma hrat fotbal? vina taky i na ligu, vsichni tymi jsou prumerny, kdy jsme
naposled hrali o vsechno krome proti Atletiku? A ted mame hrat o vsechno, kdyz jsme posledni zapasy spis hrali pro zabavu.kdo nas v italii muze presovat krome neapole? nikdo
Jan Kellner   |2019-04-17 00:41:13
je to pata sezona Allegriho... a to ani nemluvim z dob Conteho kde jsme byli v Evrope jeste horsi. Co jsme toho za zazili? Nedokazali jsme dat doma Benfice gol, prohrali jsme 0-3 doma proti Realu, finale 3-1, 1-4... chyba Evry-srovnani bayernu na 2-2 a v prodlouzeni 4-2, 0-3 na bernabeu, a kvuli
faulu Benatii jsme ztratili postup... Ok, nebyli jsme favoriti proti realu, barcelone, bayernu... ale co jsme predvedli bylo humus kdyz se podivam jake hraci jsme meli. A letos jsme dali 40m za Cancela, a 100m za Ronalda a nedokazeme ani udrzet vedeni proti MU, nedokazali jsme vyhrat proti young
boys aby jsme vyhrali skupinu...
Jan Kellner   |2019-04-17 00:36:55
a uznejme si to... finale berlin, cardiff byla nahoda... i postup pres Tottenhamem nebyt zakrok Buffona vs Iniesti, na nou campu jsme mohli dostat min. 2 goly, to samy v Monacu... a ukazalo se obrana Bonucci-Chiellini neni tak skvela... vzdyt Ajax, Ronaldo, Messi, Robben, spanelsko si delala co
chtela... Fotbal byval pomaly, hlavne o taktice, zkusenosti... a me se zda ze jsme uplne po zadu. Ted je to hlavne o rychlosti, dravosti, sile, technice...
sdhtevez   |2019-04-17 00:31:53
Já snad ani nejsem naštvaný. Ten Ajax byl prostě suprovej snad ve všem.
Myslím si že kdyby jsme s něma hrály třeba pět zápasu po sobě tak by jsme s něma mněli stejně horší skóre.

A co bude teď dal? Snad vedení udělá fanouškům radost a přivede špičkového
trenéra.
Pořád chceme být ve všem moderní, moderní logo, stadion, šou na zápase jak v Hollywoodu. Ale fotbal pořád jako sto let za opicemi. Je čas ukázat že mají koule
Jan Kellner   |2019-04-17 00:28:48
Agnelli: Allegri tu zustane pristi sezonu, ma ve smlouve jeste rok
Grandemar   |2019-04-17 00:27:20
Tohle je pro mě noční můra.. Málem televize letěla oknem.
Jan Kellner   |2019-04-17 00:27:16
Kroos, Marcelo, Modric... uz zacinaji starnout... jestli chceme vyhrat lm tak musime vzit typu De Ligta, Sancha... co v budoucnu budou mezi nejlepsima... my jdeme jinym smereme a chceme zase zkusenost a privedeme Ramseyho vsichni v Anglii hrajou utocny fotbal, i tymi jako
psg, bayern, dortmund, a ted i ajax hrajou utocny moderni fotbal. italsky fotbal je uz za zenitem, a to vi conte, sarri, ancelotti, a ted to vi i Allegri
Jan Kellner   |2019-04-17 00:22:44
Opet stejna pohodka, Allegri a jeho fotbal, privedeme tricatniky, hraci co jim skonci smlouva. Koukat na nadhodnoceny hraci jako Cancelo, Sandro, Pjanic, Dybala... Co jeste chceme v Evrope? Dostat gol v poslednim minute, chyby hracu, defenzivni fotbal, ztrata vedeni, zraneni hracu...
Jan Kellner   |2019-04-17 00:18:14
nerikam ze Higuaina a Caldaru jsme meli nechat. Ale my koupime Ronalda a ani ho neumime pouzivat, nakup Cancela taky nic moc, ze zacatku byl top, ted se Sandrem uplne prumerny. Koupit De Ligta, Savice, De Jonga... tak tym by vypadal uplne jinak. Co v boudoucnu mame jako cekat? Dedky jako Khedira,
Mandzukic tu zustanou, Allegri tu zustane... privedeme opet dedky typu Marcela, a privedeme dalsiho prumernyho hrace jako je Ramsey... to Matuidi, Bernadeschi, Bentancur nestaci? tolik prumernych hracu
Grandemar   |2019-04-17 00:17:04
Každopádně neumíme hrát press a ani pod ním hrát to je maras.
Grandemar   |2019-04-17 00:12:49
Aj si myslím, že je chyba Higuain on byl ve vápně smrtelný.
Jan Kellner   |2019-04-17 00:12:00
Kloubouk dolu Allegrimu ze stale dokazal udrzet formu, motivaci... vyhrat doubly neni lehke. Ale vzdy bude mit myslenku hrat opatrne, hrat na proti utoky, a tak nikdy nevyhrajeme LM. To samy management, hledat hrace co bude zadarmo se tezko najde top hrac. Potrebujeme hrace jak De Ligt, Sancho, De
Jong atd. my ale jdeme uplne jinym smerem.
Jaime15   |2019-04-17 00:07:32
Úplne stačilo Allegriho, s takýmto tímom a úrovňou talianskej ligy by v nej titul vyhrala, aj cvičená opica. Na ten futbal sa vôbec nedá pozerať, hráme úplne pasívne, pragmaticky a takto sa moderný futbal už nehrá. Potrebujeme nový impulz a trénera, ktorý Juventus dobre pozná,
po prípade tu hral, ako hráč. Škoda že Zidane je obsadený, ale ktovie tak Deschamps by bol podľa mňa tiež dobrá voľba. Proste Allegri von, aj s hráčmi, ako De Sciglio a v poslednej dobe, aj Pjanic.
Jan Kellner   |2019-04-17 00:06:59
Ajax neni zadny prumerny tym urcite si to zaslouzi, ale my po skore 1-1 absolutne jsme je nechali hrat, fanousci, trener a hraci zadna reakce je fakt sokujici... navic ztracime balon. Nerikejte ze Ajax ma lepsi hrace krome De Jonga a De Ligta. Pres Portem, Tottenhamem atd. bysme postoupili
Jan Kellner   |2019-04-17 00:00:59
taky vina managementu, jestli jen kvuli Ronalda hrajeme takovy humus tak nevim jestli je castka 100m zaslouzena, to ze kvuli nemu jsme bohatsi atd. me je u uprdele. S Higuainem se na to dalo jeste koukat, kvuli Ronalda ... Costa a Dybala nemaji sanci. Dnes ukazal ze neni Messi, je to jen
zakoncovatel. Prodlouzime Khediru, Mandzukice a hlavne Allegriho. 5 sezona Allegriho a letos je to nejvetsi humus, podcenovat soupere, verit ze kdyz privedeme Ronalda okamzite tu lm vyhrajeme...
Grandemar   |2019-04-16 23:58:48
Nic lehčího jsme dostat snad nemohli tak pak už nevím co víc chtít.Co mi po titulu z italské ligy ...chci ligu mistru ,čekám skoro 16 let.To už není možné snad.Čím víc hvězd tím to stojí víc na h...o .Jediný kdo se snažil tak Ronaldo snad.Možna kdyby hrál Mandžukic kdoví
co...
Hwoarang   |2019-04-16 23:57:54
avatar No, co dodat. Hodně to vypovídá o italskym fotbalu jako takovým. Úspěšný je v současné době všechno, jen ne italský styl a italské týmy a vlastně i italští trenéři. Allegri musí odejít, očividně dosáhnul maxima a na evropskou trofej tým nedotáhne, i kdyby koupil kohokoli.
Grandemar   |2019-04-17 00:10:43
Někdy si říkám že to Allegri konečně dá ale možná změna je řešení.
guarrangaa   |2019-04-16 23:55:52
avatar Tak jo, je čas být negativní..
3, 2, 1.. teď
Grandemar   |2019-04-16 23:55:08
podle mě je chyba v záloze, Pjanič... třeba koupit lepšího záložníka není schopen vymyslet něco genialního zlatej Pirlo.
S.O.B   |2019-04-16 23:59:44
avatar Grand: Přesně. Záloha žádná není
Hwoarang   |2019-04-16 23:59:54
avatar Grandemar: jak už se několikrát rozebíralo, Pjanič prostě není DZ. Je to naopak OZ. Na pozici, kde hraje u nás, je uplně ztracenej.
Jaime15   |2019-04-17 00:10:04
Na CDM môžeme rovno kúpiť z Ajaxu Schoneho, ten hrá už posledné 2 roky vyšší štandard a nemôže byť ani taký drahý.
fellipe4   |2019-04-16 23:43:46
Tohle je ubohost. Hrát doma proti týmu z nizozemský ligy a to ty naše hvězdičky odpočívaly to je fakt humus. Je to zkrátka tim, že jim jde jen o prachy, ale výkon žádnej nepodaj. U Ajaxu je vidět, že když je hlad po výhře, tak ani nevadí, že nemaj zas tak hvězdnej tým. Tady
aspon Alegri vidí, že nemusíme mít tým plnej veteránů, abychom něco vyhrály. Se podívejte co má za ročníky Ajax. My máme zkušený borce co ani doma nepohlídaj zápas. Můžeme chtít po sezoně radši starýho Ramose než třeba mladýho De Lighta.
Jan Kellner   |2019-04-16 23:40:58
uznej jim ten gol, oni si to zaslouzi.
Jan Kellner   |2019-04-16 23:33:57
mam pocit ze skore je 3-0 pro nas. Hraci maji v pici
Jaime15   |2019-04-16 23:29:12
Tak a začína sa opäť boj o prežitie. Proste my nevieme si v kľude odohrať zápas, vždy niečo doháňame a je to na nervy. Ak dnes vypadnete Allegri podľa mna končí. A ešte s Ajaxom k tomu. Celé zle toto.
Jan Kellner   |2019-04-16 23:24:31
Proc tam nedal Cancela a Keana ze zacatku tyvole
Hwoarang   |2019-04-16 23:19:28
avatar Hele, mě začíná srát ten Berna. Před vápnem nikomu nenahraje a už toho tolik pokazil...
S.O.B   |2019-04-17 09:12:10
avatar Hwoa: Mě už sere delší dobu! A Dybala s de Scigliem mu značně sekundujou
Jan Kellner   |2019-04-16 23:19:21
mame naskok v lize, hraci si odpocinuli... a takovy vykon
Jan Kellner   |2019-04-16 23:18:32
Bernadeschi, Pjanic a borec De Sceglio takove ztraty boze
Jan Kellner   |2019-04-16 23:16:21
orpavdu neskutecne jak Ajax si dela co chce... chapu v amsterdamdu jsme nemuseli vyhrat, zacatek tohoto zapasu taky jsme nemuseli... ale ted uz musime, a stale hrajeme totalni hovno
Jan Kellner   |2019-04-16 23:14:20
Ted cpe Allegri Cana a Matuidiho na kridlo
Jan Kellner   |2019-04-16 22:54:43
Cely tym se snazi ale neumi nic hrat nez cpat centry. K tomu je tam borec De Sceglio co neumi nic...
S.O.B   |2019-04-16 22:54:22
avatar Hroznej Dybala, nelíbí se mi ani De Sciglio
fellipe4   |2019-04-16 23:28:23
Konečně ho napadlo tyhle dva borce odstranit. Dybala po sezone muze jit klidně po svých o to hodně daleko. A mohli by nám za něj dát 100 milionu To je přece jeho cena
S.O.B   |2019-04-17 00:01:18
avatar felipe: jo, at jde
guarrangaa   |2019-04-16 22:53:49
avatar Kurva, tak jsme vedli 5 minut a v půlce jsme na tom hůř než na začátku.
Btw. Cancela prosím nezmiňujte. Minule byl nejhorší na place I přes to asistenci. DeS zatím na rozdíl od něj nic nepodělal. Dostali jsme jeden šťastnej gól, ale oproti zápasu v Amsterdamu jsme tentokrát
lepší.
Nebuďte pořád tak negativní. Kolikrát Max dokazovat, že tomu sportu celkem rozumí?
fellipe4   |2019-04-16 23:24:33
Jo nepodelal, protože se ani o nic nepokouší. A i přes asistenci? Ale ta asistence byla důležita. Udělal De Sciglio v životě nějákou asistenci? Ja myslim že ne. A to je na kridlo dost špatný ne? Určitě bych víc využíval Spinazzolu. ten do toho dává vše. Umí hrát všude.
Celkově je dost komplexní. Hlavně v útočení je dost platnej narozdíl od nemožnýho De Sciglia. Ten má hrát až když opravdu nikdo jinej nemůže. V základu nemá co dělat.
fellipe4   |2019-04-16 21:31:57
Dal nechapu jaktoze ma takovou neotresitelnou pozici Matuidi. Nevidel jsem snad ani jeden zapas ve kterym by exceloval. Ze by byl hvezdou zapasu. To se treba Pjanicovi i Canovi povedlo, ale jemu ne. Je hrozne neviditelnej. Navic je mu uz 32. Je pravda, ze kdyz pominu Khediru, tak je tam jen
Bentancur kdo by ho mohl nahradit. A tomu se sice taky povedou zapasy, ale pak ma zase vypadek. Uvidime co Ramsey ten Arsenal docela tahne.
fellipe4   |2019-04-16 21:13:41
Tak v utoku bude hrat Dybala a ne Kean a v zaloze bude hrat nastesti Can. Co jen porad nechapu to je De Sciglio. Ja vim porad tvrdite kvuli braneni. Jen je problem, ze De Sciglio neumi snad vubec nic. Mozna umi lip branit nez utocit, ale ani to poradne neumi. Navic mi prijde, ze doma bysme meli hrat
do plnych, to znamena ne se bat a branit, ale naopak utocit, i proto bych urcite volil Cancela. Rozumi si s Ronaldem a navic je rychlejsi a to bude proti aktivnimu Ajaxu taky potreba. Za me je ve vsem Cancelo lepsi. Mozna v braneni jsou tak na stejno, ale horsi bych nerek.
Jan Kellner   |2019-04-16 20:25:20
Timto Allegri potvrzuje ze budeme branit vysledek
Jan Kellner   |2019-04-16 20:17:02
Costa a Can zraneni, De Sceglio misto Cancela superrr
fellipe4   |2019-04-16 18:30:23
At je to jak je, ale je to proste porad jen Ajax. Jsou sice dobry, ale hrajou nizozemskou ligu, nejsou zvykly hrat s velkejma tymama (nepocitam Real). Takze jestli s takovym tymem rupnem, tak v lize mistru proste nemame co hledat. At hraje Chiellini nebo Rugani. Rugani na takovej tym musi stacit.
Ale v zaloze bych to radsi pojistil Canem, kterej se zalozniku asi nejvic podporuje obranu a ne druhym utocnikem Khedirou co se jen cpe do zakonceni.
Jan Kellner   |2019-04-16 18:37:17
Tak Ajax hral i proti Bayernu kde jak venku tak doma mohla vyhrat. Jsem fakt zvedav jak to zvladnem oni jdou do tohoto zapasu uplne jinak nez Atletico.
Sankakofi   |2019-04-16 19:22:42
avatar Súhlasím s tebou
Grandemar   |2019-04-16 16:30:47
Khedira, Costa,Can i Spinazzola jsou na soupisce na zápas.Kdo bude hrát to je otazník.
Juventus.com zdroj.
Hwoarang   |2019-04-16 15:57:31
avatar Ty vole bez Chiella a mandža to bde těžký, zvlášť teda ta obrana. Zmatkující Bonucci a nezkušenej Rugani....mám strach
S.O.B   |2019-04-16 12:55:03
avatar Já už jsem to viděl, tak snad se nebudete zlobit, když Vám prozradím, že CR7 hattrick
Hwoarang   |2019-04-16 14:38:00
avatar SOB Dobrý, dík, tak už nemusim koukat a budu si místo toho celej večer při svíčkách povídat s mladou.
guarrangaa   |2019-04-16 15:18:36
avatar Diky za info. zastavim barak a jdu do Tipace ;)
Ajfel   |2019-04-16 16:33:36
Tak jsem četl, že by se mělo podařit ziskat Joao Felixe, což by byl majstrštych.
S.O.B   |2019-04-16 12:54:01
avatar ale Holzmanna
guarrangaa   |2019-04-16 14:13:04
avatar sice do toho asi Holzmann asi moc neumi kopnout, ale v kabine a na oslavach by byl k neudrzeni
Sankakofi   |2019-04-16 13:16:11
avatar To by bolo neskutočné, Joao Felix je obrovský talent. Skvelá technika, strela, čuch na góly, hlavičkovanie. Je málo hráčov na trhu, ktorých by som si prial viac ako jeho. Ale nechcem aby odišiel Paulo. Myslím si ale, že by sme aj my mali investovať poriadne prachy do mladej kvality
ako to robia iné kluby viď- PSG - Mbappe, Verrati a mnoho ďaľších, Real s Viniciusom a Barca s Dembelem a ďaľšímí. Je veľa podobných príkladov kde sa investovalo do mladých ale už kvalitných hráčov. Napadol ma aj Man.city alebo Chelsea s Hazardom. S tých hráčov sa potom
stávajú superhviezdy.
S.O.B   |2019-04-16 19:07:04
avatar Dobře, není mu ještě ani 20, ale nemá v lize, kde se moc nebrání ani půl golu na zápas
Sankakofi   |2019-04-16 19:22:09
avatar Samozrejme netvrdím ze zaňho mame dat 120 milionov, co je jeho vykupna klauzula.
S.O.B   |2019-04-16 19:40:51
avatar Radku, myslíš že ty ofico trička k 8.scudetu budou totožný s těma ležatýma osmičkama na ebay?? Jak by to ty kurvy šikmooký mohli obšvihnout, když ještě ty oficiální nespatřili světlo světa?!
Ajfel   |2019-04-17 19:48:57
To nevím. Oficiální bude asi jiný. Bude jich víc druhů. Ale z Itálie je doprava drahá.
Komentář mohou přidat pouze registrovaní uživatelé!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Sdílet